Redesign@Power Shift

Vänner!

Efter helgens Power Shift så är vi många som är lite tagna och som behövt lite tid att smälta intrycken. Själv känner jag fortfarande lika mycket entusiasm och framtidstro som i söndags. Satan, vad bra det var!!

Adam leads workshopUtan att låta för självförhärligande så var min största höjdpunkt när jag och Charlotte höll workshopen Redesign the World med en skara av de mest fantastiska unga klimatledarna jag stött på. Det engagemang som ni visade och de klartänkta idéerna som kläcktes samt utvecklades till konkreta projekt värmer fortfarande hela mig. Bara det att  projekten som startades pitchades till nyckelpartners inom en timme efter workshopen säger en hel del om vilka personer som fanns på plats under konferensen. Att dom mottogs med öppna armar är en stor anledning att tro på en ljus framtid för Svenskt klimatarbete.

Tack så enormt mycket till er som deltog, inte bara i workshopen utan i hela konferensen. Det ni gör är livsviktigt!

  • Oleg

    October 13th, 2011

    Det du gör, Adam, är helt underbart, min vän!

  • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields