Mot oändligheten och vidare! (Entering Wake Up Call)

Hej! Jag som skriver heter Maja och vad ni läser är mitt debutinlägg på Wake Up Calls hemsida.


Oleg och Sven, grundare till Wake Up Call som nu expanderar.

Det har varit en häftig helg, ett par fantastiskt spännande och roliga dagar. När jag steg in på Wake Up Calls kontor i lördags morse satt Sven och Oleg där förstås, och Calle som jag redan kände. Utöver dem satt där tre för mig då okända människor – Valter, Mia och Annika – som skulle visa sig sitta inne med jäkligt roliga och sjyssta personligheter och framförallt ett karaktäristiskt driv och en smittande energi.

Wake Up Call, reloaded

©Hacon Bickerton & Steven Bland. From vänster till höger: Annika, Mia, Oleg, Sven, Maja, Carl, Valter


Till saken hör att de efter den här helgen inte bara har blivit mina vänner – de har blivit mina kollegor. Under helgen som gått har nämligen vi 4½ nya (då Calle redan varit involverad ett litet tag) fått berätta om oss själva, om var vi är och vart vi vill, fått undersöka våra kvalitéer som grupp och tagit reda på våra gemensamma visioner. Med detta som grund har vi sedan introducerats i Wake Up Call, som företag och som plattform för engagemang, och tillsammans tagit itu med den sanslöst spännande uppgiften att utforma Wake Up Calls framtidvår framtid to be!


Oleg in action på ”Redesign the World”-workshopen.

Wake Up Call har utvecklats till någonting sjukt coolt och eftertraktat och det ska bli riktigt kul att äntligen få bli en del av det hela, inte bara som deltagare i något av projekten, t. ex. Wake Up Squad, utan som medarbetare och utformare. Jag har saknat verktyg för att ge uttryck åt den där pockande känslan inom mig – ni känner säkert igen den – att jag vill göra något. Göra något betydelsefullt, för världen och för alla människor. Riktigt najs är det sen att jag ska få göra detta tillsammans med de grymmaste människorna någonsin!

Imorgon bitti går första riktiga jobbmötet av stapeln med pompa, ståt och vaniljbullar. Därefter kommer det att finnas fyra nya Wake Up Call-nunor att spana in för er intresserade. Så länge – ett par visdomsord på vägen: “Be the change you wish to see in the world!” (Mahatma Gandhi)

Leave a Comment

* are Required fields