Nu drar vi till Rework the World!

Rework the World
Vi är oerhört laddade inför årets event i Sverige Rework the World och om några timmar bär det av. 1700 utvalda samhällsförändrare kommer att samlas i Leksand i Dalarna för att bidra till denna sammanslagning av Tällberg Forum och Youth Employment Summit. Målet är att nå minst 500 miljoner hållbara jobb för unga inom de närmsta decennierna.


Sophie Lokko

Sophie Lokko, 18

 
Josefin Gillver

Josefin Gillver, 20

Som vanligt när tillfälle ges, tar vi chansen att ta med oss ett par talanger som får chansen att utvecklas tillsammans med oss under våra resor. Med oss till Rework the World följer Sophie Lokko, 18 och Josefin Gillver, 20, två tjejer som har visat vilka de är, vad de vill och vad de är bra på. Sånt lönar sig.

Härmed välkomnar vi er också att utforska hemsidan som nu är uppdaterad på svenska och engelska. Vi kommer självklart även att rapportera från händelsernas centrum: Rework the World.

Leave a Comment

* are Required fields