Wake-Up Call goes Nynäshamn

I samband med Earthweek var Wake-Up Call i Nynäshamn denna vackra vårdag. Och vad trevligt det var! 300 högstadie- och gymnasieelever hade samlats för att först se filmen Home och sedan lyssna på ett föredrag från Wake-Up Calls Adam Olsson (på bilden ovan). Adam höll ett peppande föredrag där han berättade om ungdomar över hela världen som engagerar sig och agerar för en hållbar och vackrare värld. Hela Folkets Hus i Nynäshamn var fullt och eleverna var väldigt duktiga på att ta in all information.

Att dagen blev lyckad var det inga tvivel om. Efter föredraget kom det fram en tjej från publiken som berättade att hon planerar att arrangera ett klimatevenemang som ska innehålla musik, föredrag och glada miner. Så håll ögonen öppna för evenemanget ”Le för miljön!” i sommar. 🙂

Kort sagt: en kanondag. Fem av fem brödrostar! 😉

  • No comments yet

Leave a Comment

* are Required fields