Klassresa till klimattoppmötet i Paris?

Vill du och din klass åka på en spännande resa till FN:s klimattoppmöte i Paris (COP21)?
Den 27-29 november hålls en ungdomskonferens (COY11) i samband med FN:s toppmöte och Wake-Up Call kan erbjuda din skola hjälp med förberedelser inför resan, boende och deltagande i ungdomskonferensen.

Deltagare i ungdomskonferensen i Warszawa 2013

Deltagare i ungdomskonferensen i Warszawa 2013

Vi har deltagit i flera klimatkonferenser för ungdomar i samband med tidigare COP-möten: 2005 Montréal, 2008 Poznań och 2009 Köpenhamn. Dessutom hjälpte vi över 100 svenska elever från tre skolor att förbereda sig och delta i COY9 i Warszawa 2013.

I år äger den historiska klimatkonferensen COP21 rum i Paris där ett nytt globalt klimatavtal ska förhandlas fram. I samband med toppmötet hålls en ungdomskonferens där unga från hela världen samlas för att samarbeta, lära sig mer om internationell klimatpolitik, utbyta erfarenheter och påverka politiker att ta sitt ansvar för en hållbar framtid.

Wake-Up Call har möjlighet att stödja din skola med det praktiska inför ungdomskonferensen samt att förbereda eleverna inför ett aktivt deltagande i COY11. För mer information vänligen kontakta oss på info@wakeupcall.se

Leave a Comment

* are Required fields