Något fantastiskt på ingång!

Hör upp vänner!

Om du av någon anledning missat det så vill vi bara informera om

Något helt enkelt enormt spännande!

”Moving Planet” är en gigantisk dag för globalt engagemang och kraftfull handling kring klimatet som äger rum nu den 24:e september! Dagen samordnas av grupper som 350.org, Greenpeace, Yes Men, Oxfam, Kyrkans Världsråd och många fler. På denna dag, på platser över hela världen så kommer människor lägga i högsta växeln på sina cyklar och på sina stämband för att pressa sina politiker och samhällen till en värld bortom fossila bränsleslag. Igår morse lanserade Indonesien en 350 timmar lång cykeltur och Nya Zeeland gjorde en galet kul video om sina planer att skicka iväg en raket ut i rymden. Och idag har vår käraste David Gillblom från Wake-Up Calls Göteborgsförgrening träffat 300 högstadieelever i Vaggeryd för att peppa upp dom till att organisera ett Moving Planet-event i deras hemstad. Kika in sidan för mer: http://www.moving-planet.org

Så, om bara 10 dagar smäller det. Vill du haka på och organisera nåt där du bor? Så här gör du: Börja med att starta ett nytt Facebook event och registrera en ny aktion på http://www.moving-planet.org/start Sen är det bara att se peppa så mycket vänner som möjligt till en cykeltur, en roller-blade “flash mob”, ett dansmaraton eller en skateboard invasion av din stad. Om du behöver information, loggor, T-shirt-tryck – så har vi allt på den här sidan. Och om du behöver mer grejer så är det bara att söka medGoogle, eller hur? 😉

Leave a Comment

* are Required fields