Häng på oss till Finland!

‘Wake Up Call’ är inbjudna till Finland Finland, häng på. Eventet heter Globsol och är en lekplats för smarta ungdomar från Sverige och Finland som är intresserade av globala frågor och att skapa förändring. Helgen kommer att spenderas i Helsingfors den 15-17 oktober där fyra parallella workshops kommer att hållas. Ämnena är: 1) “Socialt ansvar som affärsstrategi” 2) “Rättvisa handelsvillkor” 3) “Klimatet som handelsvara” 4) “Mat och handel”. De är alla utformade för att ge deltagarna en bättre förståelse för respektive fråga, samtidigt som mätbara resultat skapas. ‘Wake Up Call’ har blivit ombedda att leda workshops nr 1 (Sven) och 3 (Oleg), och detta är din möjlighet att joina våra grupper. För € 75 får du allt du behöver: resor, mat, logi och event. Det är rättvis handel om du frågar oss. Logga in på www.globsol.info och registrera dig!

 • Emily Benson

  September 27th, 2010

  Hej! Jag läste precis detta inlägget och blev väldigt nyfiken! Vad är åldersgräsen och är det för sent att anmäla sig?

  Det låter verkligen som en lärorik och spännande helg!

 • oleg

  September 27th, 2010

  Hej Emily!

  Det är tyvärr fullsatt sedan en tid tillbaka, eventet är väldigt populärt. Håll ett öga på vår sida på Facebook – http://www.facebook.com/pages/Wake-Up-Call/112772748761478 – för uppkommande möjligheter. Lycka till!

 • No trackbacks yet

Leave a Comment

* are Required fields