Tillbaka till vår födelseort: alla är inbjudna!

Planet Lund: We're a part of it!Denna vecka är Wake-Up Call i Lund igen, staden där vårt företag grundades för tre år sen. Anledningen till vårt återbesök i “födelseorten” är att “Wake-Up Call är medarrangörer till “a night of inspiration for a more sustainable society”, för att citera Facebook page for the event som händer på torsdag eftermiddag. Programmet består av två delar: en inspirationsföreläsning och en praktisk workshop:

Del 1: “Youth Climate Action”: Den här delen av programmet vill lyfta fram inspirerande berättelser och framgångar från ungdomar världen över, med personliga erfarenheter som alla börjat med en passion för att förändra världen.

Del 2: “Redesign the World”: I den här workshopen får deltagarna ta på sig rollen som social entreprenör när de bygger idéer för en bättre värld.

Kvällsaktiviteterna är gratis och deltagarna behöver inte föranmäla sig för att delta. Båda programpunkterna hålls på engelska. Vi bjuder på tilltugg och dryck under pausen.

Vi vill passa på att tacka våra fantastiska partners: Hållbart Universitet – Lund Students for Sustainability, Lunds kommun och Ungdomsforum för Agenda 21 (UFO). Utan deras stöd och bidrag hade detta event varit omöjligt att genomföra.

Leave a Comment

* are Required fields