Kul att arbeta med folk som ger energi

Adam sitter bland Wake-Up Calls infomaterial och ler välkomnande mot studenter

Igår var jag med Wake-Up Calls teamleader i Stockholm Adam på Humanioradagarna i Uppsala. Vi berättade vad vi gör, om samarbetet mellan ‘Heroes of Today’ och Wake-Up Call, om HOME och spred magasin bland studenter. Kul att vara i den miljön och få massor med positiv respons, men framförallt roligt att vara där med Adam. Han är en sån där person som ser möjligheter där andra ser problem. Dessutom har han förmågan att inspirera andra.

Förra veckan var han i Nynäshamn och peppade 300 högstadie- och gymnasieelever. Häromdan kom feedback ”Vill börja med att tacka och buga för en inspirerande föreläsning som verkligen fick mig att förstå vad jag vill göra och hur jag ska få utlopp för min energi och engagemang, tack. Sverige behöver härliga föreläsare som dig”.

Leave a Comment

* are Required fields