Handla Hållbart i Huddinge med Wake-Up Call

Johline delivers her presentation to one of the school classes in Huddinge

Johline delivers her presentation to one of the school classes in Huddinge

Denna vecka är Wake-Up Call upptagen på Huddinges hållbarhetsvecka. Vår trainee Tova Melin började veckan och levererade sin inspirationspresentation till sex utav femton klasser från Huddinges grundskolor. Från och med mitten av veckan har jag, Johline Lindholm, tagit över stafettpinnen och fortsatt att få och ge frågor och inspiration.

I år handlar Huddinges hållbarhetsvecka om konsumtion och de har valt att kalla temat ”Handla Hållbart”. Handla hållbart kan tolkas på två sätt: att konsumera på ett hållbart sätt och att agera hållbart. När jag skapade min presentation inför veckan så valde jag att fokusera på alternativ nummer två.

Mina mornar i Huddinge har varit fyllda av musik och min morgonrutin blev att testa ljudnivå och högtalare med Save the World Tonight av Swedish House Mafia och låten blev min veckas temalåt. Varje gång som jag står inför en publik som den i Huddinge så lär jag mig nya saker och den bästa känslan infinner sig när deltagarna frågar och ifrågasätter det jag säger. När de gör det så visar det mig att de är alerta, koncentrerade och reflekterande och detta gör också att jag behöver vara detsamma och alltid tänka steget längre och jag lär mig alltid någonting.

Jag ser fram emot att starta min fredag med att höja volymen och pumpa musiken medan jag förbereder mig för att få frågor och att bli ifrågasatt.

Happy Johline accepts a certificates for the eight trees planted in Wake-Up Call's name

Happy Johline accepts a certificates for the eight trees planted in Wake-Up Call's name

Uppdatering från fredag: Huddinge valde att skippa snittblommorna och chokladen när de tackade för vårt deltagade i temaveckan Handla Hållbart. Vi kunde inte ha blivit gladare för de 8 träd som de planerat runt Victoriasjön i östra Afrika i Wake-Up Calls namn, vilken fantastisk idé!

Leave a Comment

* are Required fields